13 i orden

 

Fredagens koncert i Pumpehuset var noget, vi havde set frem til med både frygt og glæde.
Frygt for hvordan konkurrenceaspektet ville få indflydelse på vores præstationer, og glæde fordi det trods alt ikke er hver dag vi får chancen for at fyre den af foran 600 rockhungrende publikummer i Pumpehuset. Og hvis ikke publikum fik hvad de kom for, så var det i hvert tilfælde ikke TIES' skyld. Sjældent har vi været så tændte og bevidste om at levere varen. Og det gjorde vi.

A capella-introet til "Sick And Tired" tiltrak opmærksomhed og satte respekt, hvorefter det hårdt spændte nummer fra start til slut holdt publikum i et jerngreb. Og de blev ikke sluppet uden videre.
I "Right Outside These Walls" fik publikum mulighed for at deltage aktivt, hvilket de ikke var sene til at udnytte. "Waiting right outside! - waiting right outside!" lød det taktfast fra salen.
Næste nummer var "Black Hole" som egentlig er et gammelt nummer, der for nyligt er blevet omarrangeret og har fået et lidt mere aggressivt touch, hvilket klæder nummeret særdeles godt.
Normalt ville man måske satse på de mere pågående numre, når man kun har en halv time til at vinde publikum, men når man har en så storslået og voluminøs "sjæler" som "Who Do You Think You Are" på repertoiret, så tør man ikke andet end at tage den med.
"Closing Time" er jo selvskrevet til at slutte det lille power-sæt af med, og publikum kvitterede da også med flere minutters, desværre forgæves, kald på ekstranummer.
Hvor end vi gerne ville, tillod arrangementet desværre ikke et ekstranummer, så det må I have tilgode.

Nu skal det ikke være nogen hemmelighed at vi desværre "kun" blev nummer 3, men til gengæld scorede vi et 13-tal i orden og udførelse.
Ifølge reglerne skal vinderen spille igen ved det efterfølgende arrangement, men da både nr.1 og 2 allerede har deltaget to gange i år, kan de ikke deltage ved næste afdeling.
Det må man sige falder ud til TIES’ fordel.
Trods vores placering går vi nu videre i konkurrencen og skal derfor deltage i næste måneds arrangement, og hvem siger nej tak til at spille i et Pumpehuset fyldt med dedikerede rockfans?
TIES gør i hvert tilfælde ikke.

Jeg håber for øvrigt I lagde mærke til det fantastiske lys, for det var noget at det mest checkede lyshav vi nogensinde har badet i.
Tak for det Anders Mortensen fra Conpro. Vi glæder os ubeskriveligt meget til næste gang.
Og til alle jer andre - vi ses i Pumpehuset d.10/5 !

Søren Lundsgaard

Sætlisten:

1. Sick and Tired

2. Right Outside These Walls

3. Black Hole

4. Who Do You Think You Are

5. Closing Time

 

TILBAGE