"På pik og guitar: Claus Vilen"

 

Et af årets nok mest bemærkelsesværdige arrangementer fandt sted i lørdags! Melodi Grand Prixet? Nej, TIES på Sletten Kro ved Humlebæk! Sletten er et meget smukt sted med en masse meget dyre ejendomme. En slags Nordsjællands Strandvejen (Sletten Kro ligger faktisk også på Ny Strandvej). Vi var naturligvis forberedte på et begrænset fremmøde, eftersom Fjollo og King jo skulle hærge Tv-skærmene landet over.

I første sæt bestod publikum hovedsageligt af bartenderen, som var meget begejstret og oven i købet klappede af numrene! I andet sæt kom nogle musikere fra et band, der spillede til et bryllup ovenpå, ned og lyttede. De var også meget begejstrede og klappede af numrene! Sangerinden Malene kom endda op og sang "Stand By Me", hvilket hun gjorde så godt, at jeg overvejer om det nu også er en god idé med gæstesolister... I den efterfølgende pause blev Tv’et tændt og vi så afgørelsen af det store Grand Prix falde, med den Estiske medley af 70er- og 80er hits som vinder. Tiden blev også brugt på at beundre et brød, der var blevet bragt ind fra køkkenet. Brødet var formet som en ordentlig pik... Se foto her.

I sidste sæt var Grand Prix’et slut og det betød at vi fik et lidt større (om end stadig meget lille) publikum at spille for. Den fik hele armen, og aftenens højdepunkt var nok da Claus blev præsenteret og skulle spille solo med brødpikken som sliderør. "På pik og guitar: Claus Vilen!" Den viste sig dog hurtigt at være temmelig uduelig til det formål, og jeg måtte i mikrofonen konstatere at Claus klart er bedre til at spille guitar end til at spille pik... Et modent par dansede lystigt til vores to ekstranumre, og at se dem svinge rundt til en cover af Led Zeppelins "Rock And Roll" var den perfekte afslutning på en... anderledes aften. Torsdag d. 17/5 gælder det Gimle i Roskilde. Kom og oplev denne koncert! Det er kl. 21.

Don Falch

Sætlisten:

  

1.       Confused Little Man

2.       Break These Ties

3.       Gloria (Van Morrison)

4.       Melancholy

5.       Learn To Laugh

6.       Who Do You Think You Are

7.       Right Outside These Walls

 

Pause

 

8.        When I Least Expect It

9.        Loner By Nature

10.      Glory Days (Bruce Springsteen)

11.      Farmer John (Terry/Harris)

12.      Stand By Me (Leiber - Stoller - Ben E. King) - med Malene Falck

13.      One (U2)

14.      Sick and Tired

 

Pause

 

15.      Light My Fire (The Doors)

16.      Sick As It Sounds

17.      Glittering Trash

18.      Cortez the Killer (Neil Young)

19.      Take Action (Don Falch)/You Can’t Always Get What You Want (Jagger/Richards)

20.     Closing Time

 

Ekstra:

21.      Break These Ties

22.      Rock and Roll (Page/Plant)

TILBAGE