Nyheder

1 day ago

FAVN

D.d. i 2012 blev denne video med Klaus Caprani indspillet i Paws studie.

www.facebook.com/favn.net/videos/296694881125837/

FAVN
Under en stjerne er titelnummeret på FAVNs tredje album. Denne version er dog anderledes end den på albummet.

FAVN spiller folkrock og viserock. Duoen består af Don Falch (sang og guitar) og Paw Koch (trommer). Med som gæst på pedal steel er Klaus Caprani.

Køb FAVNs musik her: favn.net/shop/

Tekst og musik af Don Falch:

Vi er mindre end vi selv kan fatte
Verden er så stor vi ikke
Helt kan ha’ det
Så vi går på jorden vi må låne
Mest besat af det vi nu vil
holde gående

Under en stjerne
I et liv vi næppe kan forstå
Under en stjerne
Holder jeg din hånd imens jeg må

Himlen er så lys men jorden kalder
Kig for længe op og det kan
Ske du falder
Underligt som vi improviserer
Indtil dagen hvor vi ikke
Er her mere

Under en stjerne
Her på en utrolig heldig jord
Under en stjerne
Får vi lov at sætte vores spor

Denne dag er tiden sat på pause
Denne dag er vores og vi
Sidder tavse
Tænker på alt det vi har formået
Alt vi har forsømt og alt det vi har fået

Under en stjerne
Sidder vi og er så bittesmå
Under en stjerne
Rejser vi os atter for at gå
...

View on Facebook

2 days ago

FAVN

D.d. i 2012 kunne FAVN med stolthed konstatere, at denne sang var vores bedst solgte i iTunes.

www.facebook.com/favn.net/videos/277753372845163/

FAVN
"Min hånd holder fast i din" fra "Under en stjerne" som single. Sangen blev mastret hos AC-mastering, som skrev følgende til bandet om sangen: "Great track - really nice vibe - very 60s".

Sangen kan købes her: favn.net/vare/min-haand-holder-fast-i-din-single-mp3/

Albummet "Under en stjerne" kan købes her: favn.net/vare/underenstjernecd/
...

View on Facebook

2 days ago

FAVN

"En tidlig koncert på Cafe Elvira" (19/10 2007):

"Klokken 18?! En fredag aften? Mærkeligt starttidspunkt for en koncert, men det var ikke desto mindre kl. 18, vi skulle starte vores første koncert på lille Cafe Elvira i København. Cafeen ligger lige overfor Krudttønden, hvor FAVN fjorten dage tidligere havde givet en elektrisk koncert. Denne aften skulle Paw og jeg give en af vores afdæmpede duokoncerter, som har gjort det muligt for os at spille flere jobs flere steder. Desuden er alle sangene i sagens natur omarrangerede, hvilket også giver mere variation for os og åbner sangene, der viser nye sider af sig selv. Dette var kun vores anden duokoncert, og da den første foregik under nogle for os lidt usædvanlige omstændigheder, kunne denne koncert godt anses som en mere pålidelig indikator på, hvor god en ide disse duokoncerter egentlig er.
Det startede lidt stresset, da ”scenen” var et lille hjørne under et tv, hvor der skulle tænkes kreativt, hvis vi skulle kunne være der. Ejeren påstod, at der på et tidspunkt havde været et otte mand stort band i det hjørne… Han så ud, som om han mente det, så jeg tror da på ham. Men de må have været meget små… ”Heldigvis” havde vi ikke fået et nødvendigt kabel med til keyboardet, så det måtte vi undvære, og klokkespillet blev stand in. Noget andet, der havde forsinket os, var at det nærmest er umuligt at komme ind på Øster Fælled Torv i bil. Ejeren var så venlig at komme ud og guide Paw ind via min mobiltelefon. Paw skulle køre gennem en meget smal passage for at komme ind, men bilen slap uden skrammer.
Vi fik at vide, at der altid er proppet med mennesker på Cafe Elvira om fredagen, men mange går hjem ved 21-tiden, hvilket var årsagen til det tidlige starttidspunkt, som dog kom til at ligge tættere på 19 end 18. Vores ekstraordinære ”held”, hvad koncertdatoer angår, slog dog naturligvis ikke fejl. Pga. efterårsferien var der ikke mange mennesker i cafeen, og de der var, var hovedsageligt rygere, som holdt til i ryger-afdelingen, som lå længst væk fra hvor vi stod, til dels dækket af en væg… Optimalt…
Vi havde hyggelig og dejlig opbakning fra mine kusiner Berit og Mia, samt min lillesøster Malene, der denne aften havde været så heldig at ankomme tidligt nok til at blive kapret som roadie (og det er faktisk lykkedes os at have lige så meget udstyr med til vores duojobs, som vi har til de elektriske triojobs med Simon på bas). Det var med til at løfte den lidt matte stemning, der for det meste er i en halvtom cafe. Det gjorde det også sjovere for os at spille nye numre som ”Vent!”, samt præsentere sangene i vores duoversioner, da de kender de elektriske versioner forfra og bagfra. Vores helt egen version af TV-2’s ”Fald min engel” var også denne aften et hit, og affødte en klassisk bemærkning fra min kusine Berit: ”Jeg anede ikke, at TV-2 havde så fede numre!”"

Læs resten af historien her: favn.net/blog/en-tidlig-koncert-pa-cafe-elvira/
...

View on Facebook

3 days ago

FAVN

"Stille derude" er fra FAVNs fjerde album, "Kys dine ar" (som naturligvis lyder adskillige lysår bedre end denne optagelse). Optagelsen er en forevigelse af den første sang, FAVN og drengene fra Jupid Oak (Rasmus, Frederik og Lasse) har spillet sammen offentligt. Drengene spiller også med på sangen på albummet. ...

View on Facebook
Share:
Copyright 2018 favn.net | All Rights Reserved | Handels- Og Leveringsbetingelser | Designed By Sitepact