Nyheder

3 hours ago

FAVN

"Vi holdt pulsen oppe i tredje sæt, og en ældre, guitarglad mand, der havde sat sig lige foran scenen, kunne ikke sådan lige få pulsen ned igen. Vi fik ikke lov at stoppe, og havde heller ikke lyst, og vi havde værsgo bare at spille Jimi Hendrix’ version af Dylans ”All along the Watchtower”. Den version spiller vi ikke, Hendrix er nu engang Hendrix, men vi spiller vores egen og den fik han lige i smasken."

D.d. 2006: favn.net/blog/fem-ar-efter/
...

View on Facebook

7 hours ago

FAVN

Den 19/9-13 var Dons far, Dan Falch, i studiet med FAVN for at indspille en version af Kim Larsens “Maria”, som FAVN skulle optræde med til et Værsgo-tribute-event i Christianshavn beboerhus d. 23. november. Det kom til at lyde sådan her:

www.facebook.com/favn.net/videos/343797029522336/
...

View on Facebook

23 hours ago

FAVN

Kom med til lørdagens videosammenkomst, hvor vi vil åbne dine øjne! ...

View on Facebook

2 days ago

FAVN

"I ”Hvor blev det hele af” fik vi aftenens chok (bortset fra Paw, der intet opdagede), da to mænd prøvede at bære en stangstiv mand forbi. De tabte ham lige foran scenen, og han knaldede hovedet ned i en bordkant. Det så meget voldsomt ud, men han så ikke rigtig ud til at kunne mærke noget. Han må have været bedøvet af druk. Jeg ville nødig være ham, da han vågnede næste dag…" Læs historien fra d.d. i 2005:
favn.net/blog/fra-haderslev-til-horsens/
...

View on Facebook
Share:
Copyright 2018 favn.net | All Rights Reserved | Handels- Og Leveringsbetingelser | Designed By Sitepact