Shop

En yndig og frydefuld sommertid (single mp3)

kr.10.00

“En yndig og frydefuld sommertid” var en af dem, der stod forrest i køen, da vi i starten af 2018 besluttede at vække FAVN af et par års dvale og gå i gang med at samle materiale, som både skulle bestå af nye originale sange og af ældre sange, vi kunne tænke os at fortolke.

I 2015 skulle FAVN spille i Råhuset i København, men da Paw i sidste øjeblik måtte aflyse pga. et uheld på hjemmefronten, blev Don nødt til at optræde solo. Ved den lejlighed blev “En yndig og frydefuld sommertid” for første gang spillet live i FAVN-regi.

Senere samme år blev den for første gang spillet ved en rigtig FAVN-koncert for Visens Venner i Frederikssund, hvor den gjorde stor lykke. Derudover var sangen ved den lejlighed lidt af en overraskelse for Paw, da Don ikke havde fortalt ham, at den var på sætlisten. ?

Singlen er også den første præsentation af FAVNs nye lyd!

Vi har altid (ind)spillet med en bassist, men det, du hører denne gang er en bas, der er delvist spillet med fodpedaler og delvist SUNGET af Paw (igennem en effektpedal). Vi arbejder på at lyde som et helt band, selv om vi kun er to. Det sker ved hjælp af bla. diverse pedaler, et keyboard (betjent af Paw med både hænder og fødder) og vokal-effekter. Der er ikke brugt overdubs i sangen. Singlens cover er designet af FAVNs egen Paw Koch, som også har mixet sangen.

Kategori:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “En yndig og frydefuld sommertid (single mp3)”
Copyright 2018 favn.net | All Rights Reserved | Handels- Og Leveringsbetingelser | Designed By Sitepact