To dage på RO’s Torv i Roskilde

juli 2, 2008
Roskilde
RO's Torv
To dage på RO’s Torv i Roskilde

1/7 2008:

Efter i hast at have forladt Hestetorvet, netop som det begyndte at blive festligt, kørte vi til RO’sTorv, hvor der skulle vise sig at være knap så festligt.

En lydmand ventede på os med det helt store udstyr parat. Dejligt at have en sådan service på, men samtidig en smule komisk, når man nu kunne konstatere, at der nærmest var mennesketomt på RO’s Torv. Vejret var godt og der var Roskilde Festival. Det havde givet os gode betingelser på Hestetorvet, men det virkede som det rene spild af tid i dette indkøbscenter. Dertil kommer, at den gamle indgang fra P-pladsen nu var flyttet. Før lå den lige bag scenen, således at alle der kom ind i centeret af den vej, gik lige forbi scenen, så der var liv omkring de optrædende. Da det nu havde ændret sig, var der ikke den store grund for nogen af de handlende til overhovedet at nærme sig scenen, hvilket de heller ikke gjorde.

Der var dog nogle festivalgæster, der kom forbi, og vi kunne konstatere, at vores nye strategi med at lade folk selv bestemme prisen på vores albums, stadig virkede. En gruppe unge knægte kom forbi og sang med på ”Forfra igen”, som jo er ret nem at lære, og de snuppede nogle cd’er med. De bad om ekstranummer, hvilket vi bestemt ikke havde regnet med at skulle give denne dag, og kom endda igen næste dag og ønskede at høre ”Forfra igen” igen.

2/7 2008:

Næste dag havde vi sikret os et lille publikum, da vores kvinder og børn kom for at tage del i løjerne. Børnene var især begejstrede over backstage faciliteterne, da der var masser af slik, sodavand og chips, som de kunne forgribe sig på.

Ellers var det mest spændende ved den dag, at nøglen til Paws bil var forsvundet. (Den dukkede senere op i bilen.)

Dagens højdepunkt var faktisk en lille hændelse, allerede før vi overhovedet var begyndt at spille: En mand kom ud af en butik, der lå lige ved siden af scenen. Han gik målbevidst hen til kassen med cd’er og købte én for 100,-, hvorefter han styrede mod butikken igen. ”Det var tidligt”, sagde jeg. ”Jeg arbejder herinde. Jeg hørte jer i går”, svarede han.

Klart dagens højdepunkt.

Don Falch

Sætlisten begge dage:

1.    Det hele begynder her
2.    Genstart
3.    Sort hul
4.    Født i en metro
5.    Tag mig op
6.    Vent!

Pause

7.    I mit stille sind
8.    Mysterium
9.    Se os nu
10.  Rev mig løs
11.  Alverden så på
12.  Forfra igen (Don Falch – Michael Falch)
13.  Har vi hul igennem her

Ekstra (1/7):
14.  Lån en lille løgn

Share:
Copyright 2018 favn.net | All Rights Reserved | Handels- Og Leveringsbetingelser | Designed By Sitepact